VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Asker og Bærum Budstikke

Budstikka er en av Norges største lokalaviser. Vi leverer hele konseptet på HANDLE LOKALT, både digitalt og print. I tillegg selger vi annonser, administrerer og har support på tjenesten.

Båtmagasinet

BÅTGUIDEN er et digitalt utstillingsvindu for båter og utstyr, som publiseres på forsiden av båtmag.no. Vi står for salg av annonser, administrering og support på tjenesten.ne. 


Aftenposten forlag

Vi samarbeider med på Aftenposten Forlag sine magasiner. Vi har ansvar for annonsesalg og content, og jobber med både eksisterende og nye kunder.

Zine Travel AS

Vi er leverandør av annonsesalg til Norges største reisemagasin. Vagabond Reiselyst selger vi på print i tillegg til digitalt, SoMe, Nyhetsbrev og innholdsannonser. 

Avisa Oslo 

Oslo's nye lokalavis som utgis av A-media. Vi er leverandør av annonsekarusellen "HANDLE LOKALT", og står for drift, administrering, salg, support og oppfølging av lokale annonsører. 

SB Produksjoner og Scenorama

I samarbeid med SB Produksjoner og Scenorama, står vi for salg av utstillerplasser og kommersielle tjenester til HIFI-EXPO. Messen er HIFI-bransjens nye store happening på Aker Brygge i oktober 2022.

Nordre Aker Budstikke

Lokalavis for bydel Nordre Aker. Vi er leverandør av annonsekarusellen "HANDLE LOKALT", og står for drift, administrering, salg, support og oppfølging av lokale annonsører. 

Akersposten

Lokalavis for bydel Oslo Vest. Vi er leverandør av annonsekarusellen "HANDLE LOKALT", og står for drift, administrering, salg, support og oppføl