OM OSS

Om oss

Innosight er et salgsselskap, som leverer digitale løsninger og salgstjenester til lokalaviser, magasiner og mediehus. Vi tilbyr totalkonsept som generer nye inntektsstrømmer uten at du som kunde trenger å bruke noen interne ressurser.

Vi er erfarne annonseselgere og rådgivere som øker din annonseomsetning både digitalt og på print. I tillegg til dedikerte medieselgere med bred erfaring, er vi leverandør av Innocode sine digitale produkter/plattformer. Vi leverer skreddersøm på annonsekaruseller, innholdsplattformer og app'er for å skape optimale resultater for deg som kunde.  Dette kan være digitale bransjeguider, Handle Lokalt, innholdsproduksjon og publisering.  

I dag leverer vi alt fra installasjon, annonsesalg, drift og fakturering av disse løsningene til både lokalaviser og fagpresse. Handle lokalt og bransjeguider: Vi er totalleverandør på alt fra installasjon av produkt, annonsesalg, drift/administrasjon og fakturering.

Annonsesalg: Våre selgere har lang erfaring fra noen av Norges største mediehus, og har svært gode resultater å vise til på annonsesalg både digitalt og print. 

Kundemagasiner: Vi tilbyr prosjektledelse på kundemagasiner, alt fra kreative prosesser til annonsesalg, innhold, design, trykk/digital plattform og distribusjon.

Events og messesalg: Vi er en kreativ gjeng som er dyktige på å skape og gjennomføre kommersielle løsninger  for våre kunder. Vi har bred erfaring fra events, messer, og andre kommersielle kanaler.